GRATIS VERZENDING OP ALLE BESTELLINGEN
GRATIS VERZENDING OP ALLE BESTELLINGEN

Verzending en Levering

Doordat wij de producten direct vanuit de leverancier naar jou toesturen kunnen wij enorm besparen op transport- en opslagkosten. Dit zorgt er ook voor dat we de verzendkosten van onze producten voor eigen rekening kunnen nemen. De keuze om direct vanuit de leverancier te verzenden brengt een iets langere levertijd met zich mee dan dat je wellicht gewend bent maar geeft je wel de goedkoopste prijzen.

Ons hoofdkantoor zit in Nederland. De levertijden zijn als volgt:

Bestelling en Levering

Verenigde Staten (VS): 2-4 dagen
Groot-Brittanië: 3-5 dagen
Duitsland: 10 dagen
Nederland & België: 7-14 dagen

Wij verwerken bestellingen tussen Maandag en Vrijdag. Bestellingen worden binnen 2 werkdagen verwerkt en de volgende dag verzonden. We verzenden niet in het weekend. In situaties waar producten erg gewild zijn kan de verwerkingstijd langer dan 3 dagen duren.

*Wij garanderen geen levertijden, deze zijn geschat.

Controleer of alle verzendinformatie klopt. Als er incorrecte or missende informatie is zijn we genoodzaakt jou te benaderen. Dit kan voor vertraging in je bestelling zorgen. Vertraging kan ook door de douane worden veroorzaakt.

Volg je bestelling

Als je bij ons een bestelling hebt geplaatst kun je na een paar dagen na je bestelling eenvoudig je pakketje volgen.

Bestellingen die al door ons verstuurt zijn kunnen niet meer geannuleerd worden. De geld terug garantie zal dan ook niet van kracht zijn totdat het product door u teruggestuurd en geïnspecteerd is.